Vliegtickets Suriname

Vliegtickets Suriname: Vlieg vanaf Amsterdam Schiphol in 9 uur naar Paramaribo-Zanderij International. Bij Suriname denk je aan heerlijk tropisch weer, fantastisch en héél divers eten en een vriendelijke, gastvrije bevolking. Jouw Surinaamse vakantie begint al aan boord van de KLM en biedt je de mogelijkheid om te genieten van gratis films, games, plezierige muziek, heerlijke Surinaamse rum en lekker eten.

Vliegtickets Suriname: met Tui Fly vlieg je heel comfortabel met meer beenruimte in de nieuwste Boeing 787 Dreamliner. Tijdens de vlucht van 9 uur kun je genieten van persoonlijk entertainment, maaltijden, snacks, frisdranken, koffie en thee.

Vliegtickets Suriname

Suriname is een parel van Zuid-Amerika

Het klimaat is zeer aangenaam, de mensen zijn er niet alleen ontzettend vriendelijk en gastvrij, vrijwel iedereen spreekt ook nog eens Nederlands (naast de vele andere talen). En het land is zo vruchtbaar, dat het eten letterlijk uit de bomen geplukt kan worden. Suriname heeft prachtige natuur!

De schitterende Unesco hoofdstad Paramaribo is een bruisende stad, vol pittoreske straatjes, mooie uitgaansgelegenheden en lekkere restaurantjes. Het originele en zeer karakteristieke stratenplan van het historisch centrum is intact gebleven. Daarom is het heerlijk wandelen door deze prachtige stad. Iedereen die van gezellige steden, geschiedenis en contact met andere mensen houdt zal zich in Paramaribo niet snel vervelen.

Vliegtickets Suriname